Det siger kunderne ...

Dorthe:

Hej Per.

Jeg har faktisk tænkt på flere gange at maile til dig om udfaldet af sangen, hvilket min mor også har sagt jeg skulle gøre, men nu kom du mig så i forkøbet. (Tiden går jo).

Sangen var bare fin. Som jeg fortalte dig, skriver min mand selv sange, (kun fra os selv ifm. fester vi skal til) og han går meget op i at ord og melodi passer nøjagtigt sammen. Jeg kan godt synge med på melodien, når andre synger den, men når jeg skal alene, kan jeg kun de første 2 liniere, så ja, jeg var ret spændt.

OG - den passede bare SÅ fint. Alle socialdemokraterne sang selvfølgelig højst, men det glædede mig, at næsten alle gæsterne kunne melodien.

Du fik også de vigtigste ting med om Karsten.

Så altså jeg var/er bare rigtig godt tilfreds med dit arbejde.

Mange hilsner

Dorthe

Heidi:

Hej Per

Mange tak for sangen. Den er virkelig god og du har ramt helt plet. Utroligt det kan lade sig gøre med blot nogle stikord. Anaana og tabata falder helt godt ind. Anaana betyder mor på grønlandsk og tabata er et kortspil.

Jeg glæder mig til vi skal synge den for hende. Desværre kan mine to søskende som er i DK ikke være med til festen som vi holder på lørdag. Men sådan er det jo med afstandene. Jeg sender dem sangen, og jeg er sikker på, at de også synes, den er rigtig god og passer helt perfekt til vores mor.

Jeg sender dig pengene i morgen, da dagen allerede er ved at være gået.

Endnu engang tusind tak

Mange hilsner fra Grønland

Heidi (Anjas storesøster)

Jeppe og Helene:

Hej Per,

Mange tak for sangen. Det er mange episoder du har fået med, og den er holdt i en kærlig stil. Vi er meget tilfredse. Man er jo lidt forbeholden, når man henvender sig via en hjemmeside, men din giver et seriøst indtryk, og vi blev ikke skuffede (jysk måde at udtrykke stor tilfredshed på). Vi har overført penge.

Hilsen Jeppe og Helene

Camilla Christensen, Tørring:

Hej Per

Jeg vil bare sige at den sang du havde skrevet for mig - og min datter,

vakte lykke. Både hos min mand, men også hos andre gæster, som sagde at den var lige til at få tåre i øjnene af. Så den fik meget ros og jeg har selvfølgelig fortalt hvem der har lavet den.

Endnu engang tak for hjælpen

Med venlig hilsen

Camilla Christensen

Birgitte HøjHoldt:

Kære Per Olesen

Tak for en fin sang. Jeg havde ikke mulighed for at sende mail til dig hjemmefra, men kunne modtage uden problemer. Min mand og jeg talte om det er sådan at du kender min svigerfar – det skulle man tro i forhold til teksten.

Birgitte Højholdt

Bendt & Dorrit:

Hej Per.

Tusind tak for en kanon god sang, den rammer bare lige Mark som vi kender ham.. Der er intet der skal laves om eller tilføjes.. Endnu engang, tusind tak.

Med venlig hilsen

Bendt & Dorrit

Mariann Baadesby:

Hej Per,

Tusind tak for fantastisk sang, du har simpelthen ramt det hele. Skønt for sådan en som jeg, at finde en med det talent. Jeg har sunget sangen igennem, og er sikker på at alle vil syntes om den.

Mariann Baadesby

Camilla Larsen, Bahne Roskilde:

Hej Per.

Sangen er perfekt, 1000 tak for det, især med så kort varsel, det var flot. Vi sætter pengene ind til dig imorgen eller også sender vi dem til dig, jeg snakker lige med min chef om det.

Endnu engang tak, vi glæder os til at synge den.

Hilsen Camilla

Anders Skibby Jensen:

Hej Per

Det er en rigtig god sang du har skrevet, Tak, og ih hvor det en hurtig ekspedition! Jeg er glad for den som den er, men hvis du kan lave éen lille ændring bliver jeg jubel-lykkelig; Kan du få ind at det er et citat fra orkestret?

"I livet er det ligegyldigt, hvem og hvad du er du skal blot huske på, de men-ne-sker som har dig kær det indhold, som du skaber selv, og lægger i dit liv det viser hvad du har i dit personligheds arkiv"

Jeg har ombestemt mig! SANGEN ER PERFEKT

Tak for hjælpen. Alt er i den skønneste orden.

Anders

Karina Hauth:

Perfekt sang, jeg bestiller snart en sang hos dig igen, da der er ny fest på vej - det er en god ide.

Karina Hauth

Else Hjortsø:

Hej Per

Tak for sangen. Den er alt hvad jeg kan ønske.

Tak for hjælpen - jeg vil tillade mig at gemme din adresse til en anden gang.

Med venlig hilsen

Else Hjortsø

Dorte Wolter, Såby:

Kære Per

Hvor er den bare god og hvor er jeg glad - tak skal du have. Jeg overfører penge til dig i morgen. En stor tak skal du have og jeg henvender mig nok en anden gang når det kniber med rimene. En kærlig hilsen til dig og din familie.

Kærlig hilsen Dorte

Cecilie Bay Jensen, Thomas Jensen & Camilla Bay Jensen, Kongerslev:

Tak for den fremsendte sang. Vi er meget glade for, at du kunne hjælpe os, og den rammer virkelig plet!!! Tak for en rigtig god sang. Så er der bare tilbage at håbe, at fødselaren også bliver glad for den (det er jeg sikker på hun gør). Pengene overfører vi aften på homebanking, så du kan nok se dem i morgen fredag på din konto.

Med venlig hilsen

Cecilie Bay Jensen, Thomas Jensen & Camilla Bay Jensen

Anette Zacho, Greve:

Det er bare alletiders, jeg sætter pengene ind til dig i dag.

Det er bare godt arbejde du har lavet, tak for hjælpen.

Med venlig hilsen

Anette Zacho

Mona Thorius, Frederikshavn:

Det var bare en super god sang, man skulle tro du kendte drengen.

Med venlig hilsen

Mona Thorius

Jane Frandsen, Svaneke:

Hej Per

Ja, så er fødselsdagen vel ovre og sangen vakte glæde. Jeg synes, at du har lavet en god og velskrevet sang. Tak for det.

Venlig hilsen

Jane Frandsen

Lars Rasmussen, Roskilde:

Hej Per

Tak for to rigtigt gode sange. Meget personlige og rigtigt sjove ;-) Jeg skal nok anbefale dig vidt omkring ...

Med venlig hilsen

Lars